REHABILITACIÓ INTEGRAL  I AMPLIACIÓ D’UN HABITATGE

La rehabilitació integral d’aquest habitatge unifamiliar entre mitgeres comença ben aviat amb l’assessorament al Javier i l’Àngela que dubten de les possibilitats que té la casa que volen comprar. Els animem a fer-ho doncs ja veiem que en pot sortir un gran projecte. Se’ns planteja a partir d’aquí un repte creatiu i tècnic davant uns clients que saben el que volen i confien en nosaltres per donar forma a la manera de fer-ho.

La combinació de treball de disseny i rehabilitació amb criteris estrictes de bioarquitectura ens obre les portes a posar sobre la taula tot el nostre coneixement i desenvolupar un bon projecte de transformació de l’edificació amb un disseny bioclimàtic, saludable i eficient.

La combinació de materials naturals, recuperació d’elements antics preexistents, ús de sistemes tradicionals de construcció i cerca d’una estètica senzilla, crea finalment una llar amb molt de caliu i molta llum, alhora que modernitzada i eficient tant a nivell energètic de l’edificació com dels sistemes d’instal·lacions utilitzats.

L’equip que acabarà generant i construint el projecte, des dels client, passant pels tècnics fins a la constructora fa que tot i les dificultats, participar del procés hagi estat un plaer i un orgull. 

Fotografies: La Tercera Pell