REFORMA D’UN PIS

El pis té pocs metres quadrats repartits en dues plantes i una terrassa.

La planta baixa tenia les peces rebedor, cuina i sala independents, cosa que empetitia els espais. El projecte obre aquests tres espais donant molta més amplitud i claror a la peça principal de l’habitatge.

La voluntat del propietari va ser la d’incloure en la reforma totes els elements de bioconstrucció que fossin possibles, i en aquest cas, es va tractar d’un projecte d’acabats interiors.

 

Es va fer el mobiliari a mida, amb fusta, es va posar un paviment de fusta massissa, i es va fer la reforma de tota la cuina. Tots els materials utilitzats són naturals, tractaments de la fusta, pintures, laques de mobles, materials ceràmics i taulell de cuina sense problemes de radioactivitat.

Fotografies: La Tercera Pell