A través de l’arquitectura es dona forma i cabuda a les idees i necessitats que obren el procés del projecte per arribar a l’execució de l’obra d’allò volgut, imaginat o somniat. 

A La Tercera Pell oferim el nostre coneixement, expertesa i bagatge de manera rigorosa amb l’objectiu de permetre les persones una presa de decisions més conscient, segura, tranquil·la i autònoma. Aclarim, endrecem i emmarquem amb una visió àmplia i global per clarificar el camí i fer-lo comprensible per totes les seves parts.

Fem assessoraments en les diferents fases del procés, per tal que des de l’inici del projecte fins al final de l’obra hi hagi hagut un aprenentatge conjunt i participació, adaptació i escolta. Els somnis els creem amb tu, i amb tu els fem realitat. 

Si creus que l’ecologia, la sostenibilitat i la cura de les persones són el camí cap a un futur resilient volem acompanyar-te, perquè els teus valors són els nostres. Cerquem la manera que el confort i l’estalvi formin part del teu projecte, minimitzant l’impacte. Perquè ja no ens podem plantejar fer les coses d’una altra manera. 

“Un edifici ha de proporcionar allò que necessita una persona o un col·lectiu per poder evolucionar”

COMPRAR UN SOLAR O HABITATGE

A La Tercera Pell assessorem per la compra del solar o d’un habitatge. 

Què valorem?

LLUM NATURAL, font de vida i de salut que influeix en el benestar físic i emocional dels éssers vius.

SOL, com a font d’energia renovable, com a font de salut, com a font de comfort i gratuït.

EFICIÈNCIA, energèrtica, dels sistemes, dels fluxes de les instal·lacions.

SALUT, els criteris de bioconstrucció, materials naturals.

COMFORT, tèrmic, acústic, espaial, en el mobiliari.

VERD, en la relació amb la natura i els ritmes vitals, més humà.

BENESTAR, neix de la possibilitat d’habitar, de sentir-se pertanyent a algun lloc, arrelat.

FLEXIBILITAT, perquè els somnis i els canvis han de formar part de la vida de les persones.

“L’arquitectura feta com un model de noves formes d’habitar, de noves experiències vitals, de noves sensacions. Espais que emocionen.”

PRIORITATS A L'HORA DE REFORMAR

A l’hora de plantejar-se una reforma es important saber a part de les necessitats, quines son les prioritats desde un punt de vista de la seguretat, la salut, l’eficiència, i els medis econòmics. 

Què valorem?

SEGURETAT, fem una valoració visual de l’estat de l’estructura de l’edifici i la necessitat de rehabilitar els elements estructurals.

SALUT, observem si existen patologies que poden ser prejudicials a salut com les humitats, fongs i altres elements patogens. 

EFICIÈNCIA, moltes vagades el problema de l’habitatge es la manca de confort tèrmic o el gasto execiu d’energia per tal de mantenir un espai confortable. Assessorem en la definició de les intervencios més imortantes per tal d’aconseguir un espai confortable i eficient. 

PRESSUPOST, segons el pressupost disponible, ajudem a posar ordre i definir les prioritats a l’hora de fer una reforma o gran rehabilitació. 

 

 

“L’arquitectura feta com un model de noves formes d’habitar, de noves experiències vitals, de noves sensacions. Espais que emocionen.”

REFORMA EN BIOCONSTRUCCIÓ

La Bioarquitectura és una eina que de manera àmplia inclou la sensibilitat cap a les persones i els éssers vius, la natura, les relacions, des de la mesura i el respecte, plantejant la relació entre l’home i el seu entorn edificat des d’una visió  sistèmica, tenint present com afecta l’espai construït a la salut, al benestar, a la dignitat i a l’equilibri de l’ésser humà.

Que la teva proposta d’edifici i entorn siguin exemple d’una manera diferent d’habitar, un model de valors que proporciona noves experiències i nous coneixements a través de la vivència de l’arquitectura. 

Què valorem?

NATURA I CIUTAT, el disseny que inclou la natura com a part fonamental de l’entorn dels éssers vius i la fa present en espais i edificis urbans, la convivència de la ciutat i el verd no és una utopia.

MATERIALS NATURALS, la bioconstrucció com a eina de disseny arquitectònic que té cura de la salut de les persones amb materials naturals i evitant els tòxics i contaminants.

REHABILITACIÓ I PATRIMONI, l’experiència cultural i diferencial de poder viure el patrimoni rehabilitat amb criteris respectuosos amb la tradició incloent-hi innovació, noves tecnologies i criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat. 

SOSTENIBILITAT, les nostres accions tenen conseqüències, és per això que considerem que les nostres decisions han de reduir la petjada ecològica i crear impactes positius. 

EFICIÈNCIA, treballem amb un ús mínim de recursos pepr assolir els objectius plantejats, aplicant conceptes com energia o sistemes relacionats amb els recursos naturals, els usos o el clima.

APRENENTATGE, l’exemple que dóna la vivència en espais respectusos ensenya opcions i obre les portes a altres maneres de viure i habitar.

 

"L'eficiència energètica no és només l'estalvi en la factura energética, es un canvi de paradigma, es relacionar-se amb el mon desde una altre perpectiva."

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El consum energètic avui dia és un dels temes més importants a l’hora de construïr o rehabilitar. En Europa, els edificis son responsables per un 40% del consum d’energia i amb l’objetiu de fer la transició energètica i que els habitatges tinguin un cosum casi nul, La Tercera Pell t’assessora per obtenir aquets resultats d’una manera més sostenible i saludable.

Què valorem?

LA ORIENTACIÓ DE L’EDIFICI, un dels aspectes fundamentals per aconseguir un alt nivell d’eficiència de manera passiva i confortable. 

L’ENVOLVENT TÈRMICA, el tractament de l’envolvent de l’edifici assegurant-se de la continuïtat de l’aïllament i qualitat de les superfícies vidriades.

DETALL CONSTRUCTIU, assegurar-nos de l’estantaiqueitat i l’ausencia de ponts tèrmics. 

SISTEMES PASSIUS, busquem que el confort i l’estalvi formin part del projecte per minimitzar els impactes de les nostres accions.

ENERGIES RENOVABLES, busquem assessorar en les millors fonts d’energia renovable per donar confort i estalvi.

 

“L’arquitectura feta com un model de noves formes d’habitar, de noves experiències vitals, de noves sensacions. Espais que emocionen.”

MOBLES SINGULARS

TEXTO SOBRE MOBLES

Què valorem?

FUNCIONALIDAD, mobles funcionals amb valor estètic i materials naturals.

VALOR ESTÈTIC, busquem una estètica que parli de la teva manera de viure l’espai. 

MATERIALS, recomanen material naturals que respecten la teva salut i proporcionen …

“Els valors d’un projecte expressats en la seva arquitectura”

EMPRESES

Dissenyem el teu espai perquè sigui representatiu i parli dels valors de l’empresa. Innova i transforma una oficina o negoci en un lloc pensat per a les persones, respectuós i conscient, tenint cura dels materials, la llum, la natura, l’ecologia, la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Un entorn de treball saludable permet desenvolupar les capacitats màximes de treball de les persones, millora les relacions i fomenta la creativitat.

Què valorem?

ESPAIS SINGULARS, creem amb tu espais amb identitat pròpia, que parlen de tu i potencien la teva imatge de marca. 

COHERÈNCIA, quan l’arquitectura transmet valors, la coherència entre el que dius i el que fas dóna solidesa per marcar la diferència i la potencia com a referent. 

BIOCONSTRUCCIÓ, aplicant criteris de bioconstrucció aconseguim que el lloc de treball estigui pensat per les persones fent servir materials naturals. 

SOSTENIBILITAT, busquem que el confort i l’estalvi formin part del projecte per minimitzar els impactes de les nostres accions.

FLEXIBILITAT, capacitat d’adaptació dels espais, pensats per donar resposta a necessitats que varien en el temps. 

QUALITAT I TRANSPARÈNCIA, aboquem tot el nostre coneixement i experiència per tal que el processos de projecte i d’execució d’obra compleixin amb tots els estàndards de qualitat i s’executin amb el màxim rigor, evitant desviacions de pressupost i de temps.

EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

“Creiem en l’empoderament de les persones i els equips”

FORMACIÓ I DIVULGACIÓ

A La Tercera Pell apostem també per la formació i la divulgació de l’exercici professional i el convenciment que cal generar un canvi. Compartir la nostra experiència i els nostres coneixements és també part de generar una massa crítica de tècnics i professionals per aquest canvi. 

El propi coneixement obre les portes a camins que dirigeixen cap al respecte, la consciència i la llibertat en la presa de decisions. 

Hem participat d’espais formatius i docents com:
  • JORNADES TÈCNIQUES DE BIOARQUITECTURAamb el Tecnocamus de Mataró –2013

“POSTGRAU de BIOARQUITECTURA AL MARESME”  i la Universitat Pompeu Fabra (Upf) – 5 edicions, de l’any 2014 al 2018. 

“CURS  INTRODUCCIÓ A LA BIOARQUITECTURA”  Amb Nontropia  i la UIMIR (Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei) – 2017

“CURSO EXPERTO EN BIOARQUITECTURA” amb la Universitat de Sevilla – 2017

Comm a ponents:

En el “ Postgrau d’Arquitectura i Salut”de l’EscolaSERT – curs 2019-2020 i 2020-2021 Materials i sistemes constructius,  Mobiliari

En el “Postgrau d’especialització en l’administració pública per a tècnics i arquitectes”de l’Escola SERT – curs 2020-2021. Bioarquitectura

En el “Postgrau de Sostenibilitat i Arquitectura”  de l’Escola SERT

A l’”Disseny interior saludable” de l’Escola d’Estiu de l’Escola SERT

Al “Màster de Bioconstrucció” de l’IEB

Tria el teu format de treball!